Söndag IGEN!!!

Shit vad veckorna springer iväg, nu är det söndag IGEN!!!  Helgen har mest bestått av jobb, men lite mys har vi iaf hunnit med... Storprinsessan och bästa-Jacob har varit hemma och när jag har jobbat har de varit i backen, sett massa film och jagat varann runt lägenheten... småbarn ;) 



Lillprinsessan har varit med mig på jobbet och sen har vi mysat med godis till melodifestivalen. Isa och prutt-Spiro tillbringade lördagkvällen med oss, mestadels i horisontalt läge... trött, trött när det blir helg.

Mellanprinsessan har spelat fotboll i Lycksele hela helgen, en stor eloge till mammorna Wiklund och Lundberg som tillbringat närmare 48 timmar tillsammans med ett gäng skränande sockerspeedade 10 och 11-åringar... kan inte ha blivit många timmars sömn där inte... men prinsessan var nöjd!

Idag har vi hämtat hem två mycket trötta fotbollsbrudar, övningskört lite, suttit med för sista gången som styrelseledamot på årsmöte i Ryttarföreningen och sett till att tonåringarna kom med bussen mot kusten...

Nu är det dags att göra det sista på läxan inför morrondagen samt försöka hålla den extremt trötta prinsessan vaken tills det är sängdags  ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0