Veckan som gått...

Lessen att jag är lite sen på uppdateringar, tiden och lusten finns lixom inte för bloggen just nu...

I veckan som varit har jag i alla fall -
*Börjat skola!!! Hör å häpna, många, många år sedan sist, skitjobbigt att sitta still hela dagarna och all korvstoppning i huvet!!!  Därav min otroliga trötthet på kvällarna skulle jag tro? Kommer väl in i det så småningom hoppas jag, känns kul! Undersköterska har jag tänkt bli om tre terminer.
*Läxor, massor av läxor... Jag läser och läser, skriver och renskriver... Tufft men ganska roligt!
*Tapetserat om köket! Med hjälp av han, den bäste är jag en liten bit på väg i att göra mitt nya hem till mitt och prinsessornas! Bakom kyl och frys fanns tydliga spår av företrädarna... Trist att städa efter andra, men men... Ett rum klart, fem kvar =)
*Sett hockey. Jag gillar att gå på hockey i lilla Storuman, att se A-laget som spelar i div 3 göra sitt absolut bästa, att se alla ideella människor som hjälps åt för att få sin idrott och förening framåt!
*Tvättat och lagat mat, precis som hos alla andra familjer går en himla massa tid åt till vardagssysslor, ett stort plus är att jag försöker göra det mesta tillsammans med prinsessorna, då hinner vi umgås!
*Sessornas sänggavlar! En surdeg som väntat sedan vi flyttade in, men nu är de klädda och uppskruvade, tillsammans med sänglamporna!
*Lunchat med en vän. Alltid trevlig.
*Sett Ferry  åka snabbast av alla! Vad han kan!
*Loppan! StAnnapanna stressade iväg mig dit idag, några småfynd gjorde vi, men mest trevligt med fikat tror jag =)
*Klurat på en del! Bland annat varför HH blir röd som en tomat ibland... Ska fortsätta klura på det!

Ja, ja... det var en del i alla fall... Hoppas ni har det bra i januarimörkret mina vänner, mina päron har åtminstone det, dom ringde idag igen =) 

Kommentarer
Postat av: Lillemor

Heja Maria, du gör det bra som börjat läsa igen. Lycka till

2009-01-27 @ 14:47:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0