man kan undra...

Ibland undrar jag...

Lina skrev ett inlägg om vett och etikett... blev påhoppad många gånger, på ett väldigt otrevligt sätt tycker jag... många som tydligen läser in en himla massa mellan raderna, sånt som inte jag kan läsa!!!
Å jag har svårt för människor som lämnar anonyma och otrevligta kommentarer... tycker man ska stå för sin åsikt!

StAnnapanna
har skrivit rätt bra om saken...


Tycker det hela blev en höna av en fjäder...

Kommentarer
Postat av: Lina

PUSS!

2009-06-04 @ 13:05:09
URL: http://anill.blogg.se/
Postat av: Nina

"Tappar hakan" ( hör och häpna över en timme var den borta). "Hoppas slippa se det hon ser" (men varför då se på bilderna flera ggr.)"Snällt uttryckt rent av skandal"(allt annat bleknar i jämförelse)"Hur man än gör så är man ute på djupt vatten" (jaa då kan det gå riktigt illa)

"Jag har i alla fall fått mig ett gott skratt och skakat bekymmersfullt och missnöjt på huvudet ett antal gånger" (vet inte om de jättefina paren hade henne i tankarna när de planerade sin bal men kul att det roade så till den milda grad att skrattet blev gott och inte fastnade i halsen)

Tur ni stannade hemma tjejer och inte åkte till Uppsala för då hade ni minsann riskerat att inte bli insläppta (fast det verkar som man helt tappat greppet där i insläppet men det kommer nog att bli ordning på det ska ni se)

"Det är klass på honom" (de som kan definiera det ordet i detta sammanhang kan väl förklara så alla förstår).

Kära Mejan detta har jag inte funnit mellan raderna men det borde hellre varit där än i klartext fullt läsbart för alla även du.

Vad folk skriver eller inte skiter jag i men när man tydligen väljer att blunda när man läser bara för att det är bekvämast så är det väl ändå lite konstigt.Visst vi som tycker illa om inlägg behöver inte läsa. Helt rätt. Men borde inte samma gälla den som ser bilder eller annat som de anser skandalartade.

2009-06-04 @ 18:30:10
Postat av: Bettan

Det är fega kräk som lämnar anonym kritik!

Barnsligt att inte stå för det man tycker och skriver!

Kram

2009-06-04 @ 21:39:01
URL: http://coolbettan.blogg.se/
Postat av: Maria

Kära Nina - du har nog missuppfattat mig, allt som du nu har tagit upp kan jag även läsa i Linas inlägg eftersom hon har skrivit det där, läsa har jag inga problem med, det jag menar är allt annat som kommentarerna i hennes blogg handlar om, vad folk tror att hon tycker och menar... allt man som läsare lägger in själv...











2009-06-04 @ 22:01:27
URL: http://mejan.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jaa då är jag väl ett fegt kräk då!

2009-06-05 @ 09:28:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0