Överskottsenergi...

Jag avslutade helgen på Åbackens, tänkte göra slut på överskottsenergin för att kunna sova ordentligt, jag gillar inte riktigt att börja 7 på måndagmorron, för jag har alltid så svårt att sova på söndagar... ;)

Men ikväll fick jag nån knäpp tror jag, för när jag efter 45 minuter på crosstrainern och 30 minuter i styrkehallen egentligen var färdig och skulle åka hem, då körde kvällens spinningpass igång... å det lät så frestande =)

Så jag bytte skor och klev på, tänkte lite för mig själv att jag kunde kanske cykla en kvart?! Jisses vilken mjölksyra jag hade de första låtarna!
Men efter en kvart kändes det rätt fånigt att kliva av, att bara köra 1/3 av passet?! Så jag tänkte att en låt till orkar jag... å sen en låt till... tills det bara var 3 låtar kvar, då kändes det riktigt dumt att avbryta!

Hmm... så det slutade med att jag körde hela jädra spinningpasset åxå, inte på full speed förstås, då hade jag ramlat av cykeln tror jag, men jag är rädd att det kommer att kännas i mina lår imorron =)

Å nog vore det attans om jag inte kunde sova inatt??!

26 februari 2011

Jag är trött!

Kom isäng extremt sent inatt, eller riktigt tidigt i morse, allt beror på hur man ser det ;) och att jag sedan är kass på att sova är ju inte så bra en sån gång, 7.10 vaknade jag och det var stört omöjligt att somna om... så strax före halv nio imorse klev jag ut genom dörren och tog en lång prommis i underbart väder!

Mellanprinsessan hjälpte mig med melodikrysset och sen hann vi med lite fika och trevligt surr i strålande sol i slalombacken med mina fina vänner ♥ innan jag skjutsade prinsessan till Longlake.

I ett försök att jaga rastlösheten ur mina ben tillbringade jag 1 1/2 timma på gymet, jag vet inte om det hjälpte, men jag försökte iaf!

Hanna och M bjöd på middag, suveränt god filé och potatisgratäng, MUMS säger jag bara =) och kvällen har tillbringats i deras soffhörn med diverse ostar och kex, vin fick jag nog av igår men vattnet smakade mycket bra!

På hemvägen passerade jag graven och tände ett ljus, det är 2 år sedan min fina fina vän dog, det var så fint med alla ljus, men jisses så jag saknar henne ♥

Nu tänker jag sova!Jag hamnade mitt i värsta snöstormen idag ...

mms_img43988 (MMS)

Jag hamnade mitt i värsta snöstormen idag på promenaden! Eller om de höll på att skotta ishallstaket med snöslunga... snöig blev jag i alla fall :)


Mums!

Jag hade förmånen att bli bjuden på smarriga semlor och trevligt sällskap hos två av de trevligaste tvillingarna jag känner =) Söt-Tristan deltog åxå i kalasandet, han behöver inte göra så mycket annat än att finnas till och blinka lite med sina vackra ögon för att jag ska smälta!


Vem beställde vädret liksom??

-17 och snö! Inte bara lite småflir som det brukar när det är kallt, utan det toksnöar!
Ja, ja... det är nog inte bara vädret som är upp och ner, mitt humör åxå känns det som. Upp som en sol och ner som en pannkaka, det är bara att bryta ihop och komma igen! Men lite konstigt att jag är så lättpåverkad av andra människor... och jag föredrar nog dem som får mig att skratta.

Till er som har gissat på bilden - Jippmokkhobben... 747 m över havet, ligger mellan Ullisjaur och Harrvik och ser betydligt mer imponerande ut från toppen än från vägen =)

Imorron är en annan dag!

Det biter i näsan idag... och morgonen bör...

mms_img71152 (MMS)

Det biter i näsan idag... och morgonen började med stress, förfrågan plingade 7.40 och arbetspasset började 7.00... Lite stressigt när man blir en timme sen redan från start ;) Men allt löser sig!


Dagens fråga... Var är jag? Ute på en lite...

mms_img70609 (MMS)

Dagens fråga... Var är jag? Ute på en liten ragg :)


En prommis...

Jag tog en prommis i det underbara vädret och laddade upp med lite solljus ;) Det känns att våren är på G, solen värmer och fåglarna kvittrar igen! Underbart ♥

  
 

Nu är det dags att fixa lite middag och skuttta iväg på lite jobb...

Gofika!

Jag hamnade på AVERA-visning hos Hanna ikväll, produkterna kändes riktigt bra, men som vanligt får jag sån attans huvudvärk av att lukta på allt! Det var inte i klass med Mary Kay direkt, men skallen värker...

Hanna bjöd på massor av gofika, sällskapet var väldigt trevligt och dessutom fick jag gosa med två av de finaste killarna jag har träffat på länge!!! Mums på både William och Tristan ;)


RSS 2.0