idol 2008

Jag har hittat mina favoriter... Kevin, Alice och kanske Anna...  Johan blir bättre och bättre, men tänk om juryn hade sparat honom ett år eller två?!?

_______________________________________________

Är det likt mig att i min förvirrade värld trycka på logga ut ist för spara och publicera och sen måsta skriva om hela inlägget för att det försvinner??? Hmm... tror jag ska gå och lägga mig nu... om jag trycker på rätt knapp då...

Det rullar på...

och går framåt mina vänner, jag pysslar och dolar lite hela tiden, skruvdragaren och verktygslådan ligger mitt på köksgolvet hela tiden, nära till hands...  Kidsen har varit lediga hela veckan, storprinsessan kom i tisdags och åkte igen idag...  Vi hann köra en vända genom Storuman, upp på kvarteren övanför sjukan och ut till Rönnvik med henne vid ratten... mamman hade handsvett ;)

Lillprinsessan hade jordens turdag igår, fick följa en vän med familj till Umeå, Leos lekland och bio - Highschool Musical, både pizza och hamburgare hanns med!!!  Det var en mycket nöjd fröken som kom hem strax efter tio på kvällen, hon somnade ovaggad med ett stort leende på läpparna...

Mellanprinsessan ser jag inte till så mycket, men mina arbetskamrater på simhallen ser nog henne desto mer... hon kommer att få simhud mellan tårna den ungen.

Jag och lillprinsessan har gått en lång sväng på kyrkogården ikväll, så mysigt med alla ljus... vi kanske hinner ner en sväng till i helgen, hoppas det.


Nä, nu är det idol och en skål med ostbollar som hägrar, som sagt var inte riktigt samma sak utan Isa och HS, men vi får ta igen det efter jul... kanske en omgång med "vilda gester"  ;)


Rycket håller i sig...

men det går inte lika lätt idag... Till å börja med så jobbade jag hela dagen, kom hem trött och less strax efter halv sex...  Men mina prinsessor hade fixat middag till oss, en lagade och den andra dukade, så det var bara att sätta sig!!! *kärlek*

Å sen har det strulat med storlek på skruv, fel bits, laddningsproblem... jag tappar fort både ork och lust då...
Men, men, det har hänt saker idag med, fortsätter jag i den här takten är jag snart klar!
Började lite i klädkammaren nyss, har packat upp två sopsäckar med skor... känns skoj, som att träffa gamla goda vänner man inte sett på ett tag *haha*

Imorron kommer nog storprinsessan hem åxå, najs!  Ska sätta henne i arbete tror jag ;)

____________________________________________

Nån som ska på IKEA snart och har lust att handla skohyllor åt mig???  Nää, jag förstod väl det... men omifallatt??? Hör av dig då... Det var slut i Haparanda när jag var där sist...

Nån som ska till Loppan då och kör hem med tom släpvagn???  Har ett skåp där som jag tänkte hämta hem...


Nu äre sängdags.

Det går framåt!!!

Sakta men säkert går det framåt i mitt nya hem, banankartonghögen krymper, inte lika fort nu som i början, nu är det mest bara rate kvar...  Hyllor kommer upp och hemmet börjar ta form!

Igår hade jag och lillprinsessan turen att hamna på tjejfest, StAnnapanna och bästa syster-ystern bjöd på middag och väldigt trevligt sällskap... T.o.m skjuts både dit och hem fick vi!!! LYX!  Mellanprinsessan åkte till stan över lördagen med bästisen och hennes toppenfamilj.

Idag har världens-bästa varit här med sin slagborr... han är så mycket bättre än jag på att få hålen djupa och inte breda i betongväggen...  Jag är glad att jag har honom <3  Jag lagade lasagne och bjöd på som tack för hjälpen ;)  HS kom och joinade oss åxå, alltid trevligt.
Efter en snabb sväng hos svågern som blev äldre idag fick jag jordens ryck, jag borrade, pluggade, skruvade målade och kopplade...  Ni ska få se bilder sen! Fint blir det.

Nu ska jag krypa i säng med min bok... sov gott på er.______________________________________

Saknar bästa-Isa... idol är inte samma sak utan henne... Men snart är det jul och då kommer hon hem igen!!!   *längtar*

Shit va utmanad jag är!!!

Tre gånger sju är tjugoett... Innebär mina tre utmaningar att jag då ska berätta tjugoen saker om mig själv??? Hmm... Skulle tro att det blir svårt att ens komma på sju!!!
Nåväl, här är reglerna!

Reglerna är följande:
* Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
* Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
* Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
* Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

Jag är utmanad av Å-M,  HS och  Ina...

1. Jag är sjukt rädd för spindlar... otäcka kryp det där... har nästan fått folk att köra av vägen med min rädsla (eller om det var skriken och viftandet???)
2. Jag är född i baksätet på en taxi på en p-plats vid Forsvik... snabba ryck där... har själv fött barn i barnmorskans undersökningsrum på sjukstugan i Storuman, ännu snabbare ryck... vad säger man, jag tillhör en väldigt-snabb-födar-barn-släkt ;)
3. Mitt minne är inte vad det borde... både på gott och ont tycker jag, mina vänner tycker inte det är så bra... men jag kan läsa om samma böcker flera gånger och inte komma ihåg vad som ska hända!!!
4. Min vän  StAnnapanna stampade mig i handen med en plastgaffel i våra tonår, om man tittar riktigt noga kan man se ärret fortfarande!
5. Min första bil var en blå Volvo 142, regnr: AYM 104...
6. Jag har haft en spritt språngande naken Björn Ferry i min fotoatelje, han spexade och skrattade, jag blev otroligt generad...
7. Jag trodde i massor av år att man kunde koka eget vin på spisen (en kompis lurade i mig det, han kokade naturligtvis sprit, men det fattade inte jag förrän flera år senare)


Pjuh, sju saker blev det tillslut, man vem tusan ska jag utmana i min tur???

StAnnapanna naturligtvis... hon kommer att berätta en helt annan historia om den där plastgaffeln, men tro henne inte, jag har bevis (ett väldigt svagt ärr då...) 
SusenLusen, om henne skulle jag kunna berätta massor, men jag behöver inte, hon kan göra det själv =)
Systerdottern som har emigrerat till Norge...
Johanna, en till barndomsvän...
Anna_Edvall, en av bönorna på vinlotteriet... 

Sen kommer jag faktiskt inte på nån fler?!? Å dessutom måste jag gå i säng nu, ögonen går i kors!!! 
Sov gott på er mina vänner <3


Sådärja, nu va helgen slut...

Vi har letat saker, packat upp lite, letat mer saker, umgåtts och slappat. Jag och mina underbara tjejer. 
Idag hjälptes vi åt allihopa att byta till vinterdäck på bilen och sen åkte vi på Loppan en sväng, jag åkte verkligen, nu är det storprinsessan som kör... huu, nervöst!!!


Dagens upptäckt... man ska inte borra i betongväggar med borrar som inte är gjorda för det... då blir borren väldigt liten tillslut och hålet i väggen desto större!


Jag är online igen!!!

Storprinsessan kom hem i dag, hon sparkade mig lite i röven, så nu är datorn uppackad och inkopplad! Har inte tid att sitta här, men det fungerar i alla fall!

Hallå hallå!

Just nu är det kaos, bananlådor över allt, sopsäckar, kartonger... å mitt i all röra ska vi försöka hitta viktiga saker... osthyveln t.ex... Lillprinsessans badkläder... Mellanprinsessans läxa... Uj, uj.

Jag har ingen dator just nu, men den kommer väl så småning om...
Känns lite viktigare att försöka montera i hop mina möber...

Fingrarna är skinnflådda och ömma av allt bärande, armarna känns darriga och låren lite trötta efter allt springande i trappor upp och ner.  Sån tur att jag har mina fina vänner!!! Löy ya all <3


Nä, nu äre slut på kaffepaus/datastund på min favoritmack, nu ska jag hem och leta rätt på skruvdragaren ;)

I´ll be back!

Fy så himla less jag är...

Å massor kvar att göra...

Sorry om jag är tråkig på bloggen, det blir nog bättre inom kort...

PremiärHåll i er vänner, för nu åker vi...

Eldfest...

...kallas det hos oss, stugsista hos andra...
Vi träffas en helg innan vintern, städar undan kring stugorna och gör en ordentlig brasa av sommarens skräp...
Sen gemensam middag med ganska mycket sång och surr... Även om sånggenen verkar ha totalmissat en del av vår stora släkt, en del blev bara snygga och sjunger mycket hellre än bra... hmm... ;)


  
 

 

Ses väl till påsk då kära kusiner...

Rosa Bandet

Hjälp Lina samla in!!!


RSS 2.0