Kallt som satiken =)

Jag bloggade sent igår via MMS, men det har nog åkt visle i cyberrymden, för fram kom det inte =)... så jag får väl göra om det här!

Blev bryskt uppkörd ur sängen 7,27 igår av ett SMS som meddelade att jag hade blivit bokad på ett jobbpass, 7,30-16,00... bara att hasta då =) Tur jag är snabb och har nära, 7,44 rusade jag in på jobbet!

Jag tillbringade gårkvällen med två mycket trevligt pinglor över en kanna te och ett BUZZ i ett riktigt kallt Stensele, -27 stog termometern på under kvällen... Jag förlorade mest hela tiden i BUZZ, men jag hade så trevligt ändå =)  Liite ont i väster öra bara, Hanna kan vara högljudd i stridens hetta! Men jag gillar mina vänner!

När jag passerade Sorselekorsningen på vägen hem låg allt framför mig absolut becksvart, å tydligen hade strömmen varit borta i närmare två timmar då...
Men stjärnklart när jag klev ur bilen på parkeringen, jag tappade nästan andan av allt det vackra! (kanske i kombination med kylan då =) Å sen höll jag baske mig inte på att ta mig in i lägenheten, fingarna var absolut iskalla, trots tjocka vinterhandskar, åsså detta kompakta mörker, jag hittade nästan inte nyckelhålet! Hehe =)

Bärbara datorn kunde jag starta, men internet går via routern som går på ström, så jag spelade lite spindelharpa en stund... Sen försökte jag komma ihåg vilka lampor som hade varit tända, för att kunna släcka dem, å sen kröp jag isäng under dubbla täcken å sände en tanke till de stackare på vattenfall som fick vara ute i kylan för att fixa tillbaka strömmen... Brr, vilket jobb!

Ganska precis vid midnatt vaknade jag av att fläktsystemet körde igång och att julgranen tändes =) Den hade jag missat att släcka!

Större delen av morgonen har jag tillbringat i telefom med min IT-leverantör, mitt internet slutade fungera och jag är glad att det finns så serviceinriktade och trevliga människor att fråga om hjälp! Jag måste vara en tålamodsprövande kund =) Men vi kom fram till att routern inte gillade strömavbrottet och den ska jag åka förbi med på IT4U med innan jag tar mig på jobbet i em =)

Ha en bar helg alla ni där ute, jag jobbar hela helgen, men det brukar bli trevligt där med =)

Ont i vänster skinka...

Ja det har jag! Jag har premiärbowlat idag, världspremiär lixom =)

När Allaktivitetshuset (som det hette när det begav sig) byggdes så tror jag att jag väntade Mellanprinsessan... jag var tjock och otymplig! Sen smalnade jag av lite, men hon blev fort mobil min dotter, och väldigt rörlig... jag hade fullt sjå att hålla efter henne!

Sen blev jag tjock igen, tjockare och otympligare än någonsin, lillprinsessan var på väg... å när hon kom så hade jag både mellan-snabbare-än-vinden-prinsessan och den lilla-lite-långsammare-prinsessan att hålla rätt på...
Som de flesta andra småbarnsföräldrar förmodligen =)

Å då hade åren gått, alla mina vänner hade testat bowling när det var nytt... de kunde alltså mycket mer än mig... inte roligt! Jag vill gärna vara proffs första gången jag gör något, jag är lite knepig, för JAG KAN SJÄLV!!!

Så idag blev det världspremiär, jag har bowlat, misslyckats totalt, fått stryk, gett andra stryk, men haft väldigt trevligt iaf!!!
En bit på väg är jag, i min sociala träning av mig själv. Man får misslyckas, man får be om hjälp...

Nu är jag riktigt trött i vänster skinka, risken är stor att jag kommer att vara lämmen som tusan imorron! Men det är morgondagens bekymmer, nu tänker jag åka på en liten utflykt med StAnnapanna, back tomorrow =)Nu har jag varit här och busat igen

Grönt är skönt ;D

/Storprinsessan

vad lär sig barnen i skolan egentligen =)

Framför TV:n lagom till damernas skidskyttestafett idag...

Lillprinsessan - Var är dom??
Mamman - I Österrike tror jag.
Lillprinsessan - Ligger det i Danmark??
Mamman - Nej, Österrike är ett land.
Lillprinsessan - Jaha, jag trodde det var typ huvudstaden i Danmark.
Mamman - Nej, det är ett land i Europa.
Lillprinsessan - Ja, jag är inte så bra på det här med biologi.

=)


Så rätt men ändå så fel =)

Jag hade ju sett fram emot en final mellan Erik och Tove, nu blev det inte riktigt så och jag saknade henne idag, jag skulle gärna ha lyssnat på hennes version av Higher...

Men att Erik skulle vinna tyckte jag var rätt självklart, även om han hade tävlat mot Tove, fast man vet ju aldrig hur folket röstar ;)

 

Nu ska jag krypa isäng med en brännande rygg, jag fick mellanprinsessan, dagens lucia, att smörja mig med linement, hoppas det gör susen inatt, jag är så trött på att ha ont och ständigt gå på värktabletter...


______________________________________________

Vet inte om jag behöver tillägga att min Idol-kompis saknas extra mycket en sån här kväll...


Lucia

Jag började dagen tidigt, tidigt, mellanprinsessan som fick den stora äran att vara Centralskolans lucia i år skulle upp i ottan för att dra på sig den vita särken.
Hon hade problem att sova, förmodligen nervositet som spökade, och en bra stund före fem i morse tassade hon omkring i lägenheten =) Tufft att vakna när klockan står på 04 nånting tycker jag! Men nu har hon hunnit med Rottne, fillan å Tranan utan att svimma =)

Fin var hon iaf, å stolt som en tupp var mamman!

  

Samtidigt hade Röbro sitt luciatåg och där gick söta systerdottern Fannybanny främst i ledet, en sån här dag hade jag gärna klonat mig för att hinna se dem båda!

 

Nu måste jag förtränga värken i nacke å huvud ett par timmar, pluggdax!


Vi tillbringar kvällen på musiksko

2d905697d860a39d65a52df22d5a22b1.png

Vi tillbringar kvällen på musikskolans julsoaré. Lillprinsessan spelar flöjt.


Jag och mellanprinsessan är på hoc

0-3ecf856a90b5e9edc100f885e4fc98d7.png

Jag och mellanprinsessan är på hockey ikväll, derby mellan storuman - vilhelmina!


Lyxmiddag med storprinsessan idag.

43708f3e89b69ff87a03ae034e7fe658.png

Lyxmiddag med storprinsessan idag...


RSS 2.0