Helg!

Jag har en slappardag... ska gå på natten igen ikväll och tänkte därför försöka sno lite på dygnet... igen...
Låg och läste till strax före två inatt, hann klart Marian Keyes "En förtjusande man" och sen tänkte jag ta sovmorgon i morse... vaknade i vanlig tid, men tvingade mig själv att ligga kvar och blunda, å visst somnade jag om efter en stund, lyckades sova nästan hela förmiddan =)

Tackade nej till både Lycksele och Vilhelmina, sorry brudar, en annan gång... och har hittils inte gjort mer än frukost och en riktig långprommis! Nu ska jag ta mig in i duschen å ikväll är det kalas hos yngsta systerdottern som fyller fyra.

Roadtrip

Jag å brudarna åkte en sväng till Blattnicksele, min skolbejb Ubbe och hans sambo har en mysig liten loppis som vi ville kolla in... å har man inte nog göra så skaffar man sig, tänkte mejan och köpte sig ett nytt/gammalt bord...
Ska förhoppningsvis, om lusten, tiden och orken innfinner sig, bli slipat, ommålat och nersågat och inom en överskådlig framtid bli mitt nya rumsbord...

Annars hittade jag en plättlagg... ska skrubba och smörja den, sen blir det småplättar =)



Nu har jag en dejt med Marian Keyes...

Grodor...

Jag njuter av min lediga dag, imorron går jag på nattskiftet igen, jobbar hela helgen... skulle gärna åka på Storsjöyran, har många roliga minnen därifrån =)  men, men, nån måste vara hemma och jobba åxå!
Skulle väl rent teoretiskt kunna köra ner nu, lyssna på Takida och åka hem igen... men det känns lite dyrt...

Jag började dagen på hembygdsgården, hade tänkt sola och kanske blöta fötterna, badkruka som jag är, men solen gömde sig oftast bakom en hoper med moln, så vi gav upp redan efter två och åkte hemöver...

Här hemma har jag föpassat fyra av mellanprinsessans sommarhusdjur tillbaka till sitt rätta element, grodyngel kan jag gå med på att ha, men när de växer på sig och blir grodor får de minsann vara ute i det fria!
För som ni förmodligen vet allihopa ;) så är alla svenska grodor fridlysta och får inte hållas frihetsberövade!

Nu ska jag avnjuta en kulinarisk middag i min ensamhet och sedan försöka få med mig vännerna till metropolen Blattnicksele =)

Lite småpömsig...

Jag gick av nattskiftet idag, sov alltså bara nån timme på förmiddan för att sno tillbaka dygnet och har försökt aktivera mig själv sen, för att inte somna av ren utmattning!

Jag har lunchat på Akkan med ett gäng underbara brudar, haft snabbvisit av storprinsessans farmor och farfar, städat undan lite rat som på nåt konstigt vis blir liggande överallt, hojat till en vän, åkt med vännen till en annan vän där det bjöds på kaffe, glass, trevligt sällskap och... ritblock och pennor!

Fantasin flödade... hos en del av oss, jag höll mig till kaffet =)

Två glassar på en dag är ingen bra ide i min mage, men jag lär mig aldrig och trodde nog att det skulle gå bra den här gången... tji fick jag, nu är magen öm och rätt svullen...

Men imorron är en annan dag, då hoppas jag på fortsatt sol, lite varmare vindar än idag och kanske en dag på stranden!?

Sov gott =)

Anna, Linda och Alma målar... elle

62c9f96be9f50eb5dc7f61b04efbce7a.png

Anna, Linda och Alma målar... eller blåser... Jag dricker kaffe och äter glass :)


Tisdagen är snart slut

Åtminstone för er som är på väg isäng =)
Jag har nästan åtta timmar kvar av mitt arbetspass, sen är jag faktiskt ledig i två nätter... och jobbar helgen.

Såg just att 'Flickan som lekte med elden' har biopremiär den 18 september, på Lillprinsessans födelsedag... ska bli spännande att se om den lever upp till mina förväntningar?!

Måste nog se om 'Män som hatar kvinnor' innan dess, veckorna där i slutet av februari - början av mars är inte riktigt klara för mig... minns att jag gick på bio, alldeles kallsvettig av att träffa människor, att söta Lina messade StAnnapanna om de hemska scenerna i filmen för att inte skrämma mig och att jag hade en bild av älskade Isa med mig... vi skulle ju se filmen tillsammans hade vi bestämt... men vad filmen handlade om... ???

Tredje filmen, 'Luftslottet som sprängdes' har premiär den 27/11...


Näe, back to work...

Måndag hela veckan...

Hoppas jag inte på, en måndag räcker bra för mig!
Såg i tidningen att det tydligen har varit sjusovardagen, jag kände det nog på mig när väckaren ringde 14.45, jag orkade inte kliva upp utan snoozade till strax efter tre... sjusovare, jepp!

Ute har det regnat idag, jag hojade iväg till StAnnapanna för lite kaffe, dit gick bra, inte en enda regndroppe, men på hemvägen öste det ner... jag fick byta ALLT när jag kom hem... å ändå cyklade jag fort ;)

Hmm... våra prinsessor hade visst hittat parfym och sminkförrådet i sin ensamhet, det gäller att passa på när tillfälle bjuds... jag är glad att jag fick fara på jobbet och slapp ta hand om stinkbrudarna... jag som inte tål parfym så bra =)

Sov gott mina vänner, ni som får... själv ska jag göra ett ryck i tvättstugan =)

Såå...

Nu är vi alltså tillbaka i normala gängor... veckan i Uppsala har varit mycket trevlig, men intensiv... Att åka själv på semester med tre barn är ingen semester direkt, även om barnen är relativt stora...

Väl hemma blev jag inkastad på extrajobb direkt, skulle egentligen varit ledig en natt till, men i förkylningstider så hjälps det inte!
Jag har alltså 6 nätter av 8 möjliga framför mig, kan bli lite osocial då...

Dagen har bara tillbringats hemma, vi har tvättat lite kläder och fikat gott med vänner.

Nu ska jag göra skäl för lönen =)



PS! Monica, jag HAR varit med på semestern, hittade ingen fotograf som var villig att ta mina barn med sig, men det var en bra ide, ska fundera på det till nästa år... Om du vill ha bildbevis kan du kolla storprinsessans blogg, där kan jag ha fastnat på en bild eller två =) 

PS2! Jag har läst några bra böcker under semestern, Mons Kallentofts nya, Höstoffer och Carin Gerhardsens Pepparkakshuset, kan rekomendera båda!

Vi är hemma i vår egen soffa nu! L

5281c9353397a877397070996428d7f4.png

Vi är hemma i vår egen soffa nu! Lördagsmys, men jordgubbarna är slut... får nöja oss med karameller :)


Mmm... marabou... Jag som älskar m

1164314f8be69b9aacc3552b9374986d.png

Mmm... marabou... Jag som älskar marabous helnöt har nog hittat en ny favorit! Mums!
Vi är i hoting nu, bara två å en halv timma kvar! Att åka buss är ingen höjdare, x2000 var betydligt behagligare :)


Tjoho, bara fyra å en halv timme p

218e2fcdc137910cb2a7f0b9eaa9f187.png

Tjoho, bara fyra å en halv timme på bussen, sen är vi hemma igen! Jag fick en bok av Lina på station i uppsala, 'pepparkakshuset' av Carin Gerhard, den är så bra att jag snart har läst ut den... Jag får sega lite så kanske den räcker till Strömsund, sen blir det kvällstidningar och bilagor resten av vägen :)


Fikadags...

0-12ecd20ccacc532a15c7202e0097ab2a.png

Fikadags... Jordgubbar så klart, bland annat :)


Oj, oj... jobbigt att ställa väcka

0-1104e23fe7953b34e5ec8977fbb62afc.png

Oj, oj... jobbigt att ställa väckaren efter så många sovmornar, men nu sitter vi iaf på tåget hemåt. Vi har haft en toppenvecka, tack söta Lina för lånet av lägenheten!


Sista kvällen i uppsala. Vi har ät

-bbdabde440c276578c97981787c7171.png

Sista kvällen i uppsala. Vi har ätit en smarrig kebab på Jalla, strosat lite på stan och städat upp lite i Linas lägenhet. Nu ska vi se 'natt på museet 2' och äta lite fredagsmys, vattenmelon och jordgubbar... ovanligt va?! Sötaste Lina är på väg hit, ska bli trevligt att tvärträffas innan vi åker hemöver!


På fredag ska man bada! Därför är


På fredag ska man bada! Därför är vi på fyrishovbadet...


Ikväll ser vi Harry Potter.

10b18da54e209699e4629c9df136a6a6.png

Ikväll ser vi Harry Potter och äter popcorn. Vi har värmt upp innan med 'yesman' på dvd och en himla massa jordgubbar och bigaråer!


Uppsala har god glass... Det är 24

05d09beaaf36fb72801a90bb4b4a8dba.png

Uppsala har mycket god glass :) Det är 24 grader och mulet, helt underbart att strosa omkring på stan...


Nu är mina prinsessor less på att

0-20b015c41cf10126a7e3782aadb14326.png

Nu är mina prinsessor less på att posera för bloggen. Hehe, vi är på väg hem efter en trevlig middag hos ingela å barnen. Vi hittar nästan obehindrat mellan linas lägenhet å stan nu, uppsala är en fin stad!


Idag är vi i stadsparken, prinsess

097bcd9bfba262d59889998e3cf0432c.png

Idag är vi i stadsparken, prinsessorna är ansiktsmålade och vi ska ha picknick med familjen häggling/fredriksson. Vi hoppas på fint väder, men molnen ser oroväckande ut...


Prinsessorna på sergels torg... Nu

0-54087bec8fd1ee28bff7149673510652.png

Prinsessorna på sergels torg... Nu har vi åkt mängder med karusell, ätit middag med fk-bönan och hennes barn, strosat lite på stan, köpt en glass å inväntar tåget 'hem' till uppsala. Alla är mycket nöjda med dagen!


I kö till flygande mattan... Det ä

507b39ace76e4167935a0ee4ab2fb108.png

I kö till flygande mattan... Det är kö överallt ;)


idag gör vi grönan :) helt insane.

2baa39061e188a41b7e9b444f6b9ed63.png

idag gör vi grönan :) helt insane...


Vi utforskar kvarteret där vi bor,

0-7db3f531042f169bf39098cba976be70.png

Vi utforskar kvarteret där vi bor, har hittat ica och en park att leka i... men annars är vi ganska vilse, tur att ingela skjutsar oss i volvon om vi ska lite längre... Jag är trött, fick inte många timmars sömn imorse åsså en sväng på ikea på det :) Så nu blir det nog en film med lite mys å sen isäng!


Lillprinsessan skapar nytt skomode

3d17423f1c07a331120dd0da333d2694.png

Lillprinsessan skapar nytt skomode i uppsala... å vi upptäckte det på ikeaparkeringen, så hon får gå så idag :)


Vi har varit sex timmar i uppsala

0-268bc7af3c901ba715bee6c917aeeb1c.png

Vi har varit sex timmar i uppsala å har redan hittat ikea!


Klockan är långt över tre å vi bor

0-79e9304fd4412a11fde860c50bab7ac8.png

Klockan är långt över tre å vi borde ligga varmt å skönt nerbäddade i Linas säng vid det här laget... men vi är drygt 2 1/2 timme sena å har just passerat glada Huddik... Långt kvar till uppsala å sängen!


Vi sitter på tåget, om sex timmar

37ae38e40bf6823418cabb4e896b5f81.png

Vi sitter på tåget, om sex timmar är vi förhoppningsvis framme i uppsala. Lillprinsessan har varit åksjuk precis hela bussresan, jag hoppas det går bättre nu!


Nu är vi på väg... Prinsessorna ha

50b7bc70f58ce06f7188f17d8b3d7b5a.png

Nu är vi på väg... Prinsessorna har resfeber å längtar till uppsala, om 11 timmar är vi framme. Första delmålet är dorotea, där kliver storprinsessan på.


Lördagsmys hos ludvigssons... Å mi

404066f3a162f4f4124b06b33001c5d7.png

Lördagsmys hos ludvigssons... Å middag hos allrakärastesyster tidigare. Vi har det bra! Prinsessorna är hos mig nu å vi funderar lite på att börja packa inför uppsala sen, vi åker ju lixom imorron.


Inte fullt två timmar kvar, sen är

7f4ec981e022a4ad3d2eb1365419964e.png

Inte fullt två timmar kvar, sen är jag ledig i 10 nätter! Känns skönt och välbehövligt. Ett sista ryck nu, sen hem å isäng... jag är bjuden på frukost mitt på dagen hos MC, hon jobbar samma nätter som mig... å sover alltså samma dagar åxå... Tycker om mina vänner! Nu svamlar jag, ett tydligt tecken på för lite sömn :)


Lite mys i sängen innan prinsessor

0-50041755af65cd537a30c0e1495eb0a7.png

Lite mys i sängen innan prinsessorna ska till pappa och jag ska på jobbet...


Vi hittade ett badställe mitt ute

0-4dafcfe58f550354a1f49442cada7bac.png

Vi hittade ett badställe mitt ute i ingenstans! Mysigt.


På väg till dagens utflyktsmål...

0-1158f09c990274077a41bb63eac33f50.png

På väg till dagens utflyktsmål... Snårigt och massor av brems!


Åsså efterrätt!

53c19a980439fcdbdf4645602874bc3e.png

Åsså efterrätt!


Lunchbjudning i Rönnvik!

0-7cedc4c5e459815f1f3759955a768f40.png

Lunchbjudning i Rönnvik!


Jag är ute och putsar fönster stra

0-62f8b5077de5ce01015f21e0beb373b8.png

Jag är ute och putsar fönster strax efter halv fyra på morronen... låter väl hur normalt som helst, eller?! Solen har gått upp och det ser ut att kunna bli en fin dag! Låter bra med tanke på att jag går av helgpasset om några timmar och bara tänkte sova till lunch idag... Å sen ledig två nätter! Hoppas ni sover gott, ni som får ;)


Tänkte variera lite ikväll å visa

-2f92e25fa7af14e9525963cb57bb4ae.png

Tänkte variera lite ikväll å visa efterrätten från surströmmingsskivan, men min matlåda hade hamnat uppåner i väskan, så även om den smakade utmärkt, såg den inte så rolig ut! Så det blev jordgubbar igen... Men det är inte fy skam, en av mina favoriter faktiskt! Ha en bra natt :)


Jag fick blommor av systerdottern

0-5da9008b6e82717a5b6f34315636f5b2.png

Jag fick blommor av systerdottern idag! Nu ska jag på surströmmingsskiva... Å eftersom jag inte gillar rutten fisk, så tar jag en matlåda med mig. Får njuta av trevligt sällskap ist!


Fredagsmys på jobbet, jordgubbar o

0-60c5b6a6d248487d4583034eebd4689b.png

Fredagsmys på jobbet, jordgubbar och ananas... Mums! Ha en trevlig helg mina vänner, jag kommer förmodligen att jobba och sova!


Jag har två riktigt tjocka barn he

25045d81fc6c770ef8f54491932b01b7.png

Jag har två riktigt tjocka barn hemma hos mig... Sumobrottare...


Tjejfest!

0-48318b7501f2fd6abbfe64a0a1616bb2.png

Tjejfest!


Frukost

Jag blir så trött i huvet när jag går av ett skift, att bara få sova fyra-fem timmar gör mig lite... ja, typ bakis!
Men nu är jag ledig två nätter, några av prinsessorna är hos mig och ikväll blir det tjejfest hos StAnnapanna!
 
Dags för frukost =)

Osociala veckan har börjat

Helgen och ledigheten är över, i veckan jobbar jag fem nätter av sju och blir som vanligt väldigt osocial...  Jobb och sömn brukar vara det enda jag orkar med...

Kvällen har jag tillbringat hos MC tillsammans med ett gäng härliga brudar, vi har ätit makaroner och korv och chokladfondue med massa härliga frukter =)  Tänkte fota, men vips så var faten tömda och såg inte alls lika inbjudande ut längre ;)  Jag hoppas vi gör det snart igen, då ska jag vara snabbare med kameran!

Alla mina prinsessor är hos paps och jag saknar dem redan...

Over and out!

Lördagsmys med mina prinsessor som

4d9226d437a6f2bdfa8fa4ef4c05cf02.png

Lördagsmys med mina prinsessor som avslutning på en rolig swampsockerhelg. Vädret har varit toppen och flytten av planerna in till storuman var en mycket bra idé! Ser fram emot nästa år :)


Swampsockern fortsätter idag... Li

0-56f0ae3a59c986e48d36657f56a8b958.png

Swampsockern fortsätter idag... Lillprinsessan ställde upp i Swamp Jump...


Kärlek...



Det finns dagar
när du fyller min själ
upptar hela mitt väsen
jag tänker inte på annat
än hur det skulle kunna vara  

Det finns dagar
när tomheten efter dig
känns som en amputation
en del av mig själv
som inte går att få tillbaka  

Det finns dagar
när jag vill minnas stunden
jag fylldes av din
värme och glädje
och blev på djupet berörd  

Alla de andra dagarna
i det vanliga livet som är
lever jag i nuet
och vänjer mig långsamt
vid att du är någon annanstans

Swampsocker SM börjar idag... Ser

0-38a526d41d4462d946f0cca56fc75828.png

Swampsocker SM börjar idag... Ser geggit ut!


Glass, sol och bad! Vi ligger på s

2c66bd1e30b218fccef8ae052e4603a7.png

Glass, sol och bad! Vi ligger på stranden och bara njuter! Jag har gjort helg och ikväll kommer alla mina prinsessor hem, livet är bra härligt!


RSS 2.0