Nitlott

Fick en nitlott på kvällens vinlotteri, men gott fika och trevligt sällskap som vanligt =)


Kram på er mina vänner, en del behöver det nog mer, andra lite mindre... Men jag tycker om er allihopa ♥

Kvällens idol

Jag tyckte nog att fel idol åkte ikväll, helt rätt presoner som hängde löst, men Mariette sjunger i en annan liga än Calle... han är nog duktig men saknar bredden som hon har!

Har hoppats på Tove och Erik i final hela tiden, återstår att se hur det går?! Men eg, att hamna bland de tre bästa är väl en bedrift i sig?! Men det borde som sagt var varit Mariette istället för Calle =)

Jag saknar min idolkompis, soffan är alles för stor för mig och lillprinsessan, ikväll var det bara vi som såg... om man inte räknar Ben & Jerry förstås, som höll oss sällskap en stund!


Jag läste en bok...

Jag bara måste dela med mig, jag och Susen_Lusen såg den här säker lika många gånger i tonåren som vi såg Tjejen som visste för mycket, en klar favorit alltså =)

Här är favoritscenen med Viola lelle å Sven-Styrbjörn <3Efterlysning!

Jag behöver låna
1 vit kråsskjorta/blus
1 röd kavaj/kofta/cape?
1 lösskägg
1 basker/något att ha på huvudet??
1 skinn av något slag att lägga över axlarna, helst INTE ett rävskinn =)

Kläderna i storlek S-M-L?? Vad som finns??


Jag sliter mitt hår...

...över Windows Vista, tycker det är så krångligt!!! Men, men man lär sig något nytt varje dag, nästa gång tar det nog inte fullt lika lång tid?!

Snön har iaf kommit nu, det är vitt på träden, vitt på marken, vitt överallt och det är SÅ mysigt! I love it!

Mina prinsessor är här också, älskar det med, tycker de där barnlösa dagarna är väldigt långsamma, även om jag försöker fylla dem med jobb.

Nu hör jag tydligt hur sängen ropar på mig, sov så gott =)

Helgen är slut

Å jag med! Har jobbat hela helgen, en del dagar planerat och andra helt oplanerat =)

Storprinsessan har varit hemma, men jag har inte alls hunnit tillbringa så mycket tid som jag velat med henne... hon kommer nästa helg igen som tur är <3

Älgfest igår, tillsammans med mycket roligt folk, jag gillar mina vänner skarpt! Mågämnet hämtade mig inatt och suckade lite besviket, han hade hoppats att jag skulle komma krypande ut till bilen, men tyvärr var jag på tok för skötsam =)  Å det gladde mig stort i morse när jag blev utringd på jobb!

Nu vill jag sova, skola imorron!

Störtskön!

*haha* man måste kanske vara lite halvtrött, men då blir den desto roligare =)

Kolla in den här!

TJUVLYSSNAT  

Lillprinsessan, mitt fram i mörk k

1c2c3bff3ac4237dc7c9834a301ea88a.png

Lillprinsessan, mitt fram i mörk klänning, visst ser ni henne?


Det finns en anledning!!!

Det finns en anledning till att jag utbildade mig till fotograf en gång i tiden... Jag passar definitivt bättre BAKOM kameran än framför =)
Som jag sa till storprinsessan, kassa kort men jädrigt snygg morsa *haha*

 

Jag har klippt mig, litet förtydligande för blindstyrena som inte såg det! Fast det är klart, blindstyrena kanske inte ens läser min blogg, för de ser nog inte vad som står där... Hmm...

Men skit samma, vi ses väl ikväll i Stensele kyrka?? Insamling för Världens_barn och min lillprinsessa finns i kören!

Kanske?!

Ibland blir tisdagkvällarna inte alls som man har tänkt sig...

Som tex om tvättmaskinen låter väldigt konstigt en stund och sedan stannar plötsligt i mitt i sitt program... om man då tex misstänker rätt kraftigt att det kanske fanns något i en byxficka, som inte skulle vara där och att kanske maskinen har stannat därför?? Om man dessutom vet av tidigare erfarenhet att luckan inte går att öppna på en tvättmaskin som stannat mitt i ett program...

Då kanske man öppnar silen, man lixom akuttömmer tvättmaskinen på allt smutsvatten, och hittar tex ett hårspänne eller två där i silen och allt detta smutsvatten lixom rinner ut på toagolvet, in under tvättmaskinen och sedan kommer ut igen fyllt med damm?! Då kanske man måste ta duschen på riktigt hård stråle för att kunna spola fram allt damm som tydligen samlas i sånna trånga utrymmen som under en tvättmaskin, där man inte kommer åt å skura... Sen kanske man får ta skurkäppen och försöka torka upp allt vatten som är precis överallt efter duschningen, bara för att man kanske inte ens äger en golvskrapa, som helt klart skulle göra saken hemskt mycket enklare...

Sedan kanske man får stänga av maskinen, som helt plötsligt går att stänga av, kanske då för att de där hårspännena som ev satt fast i silen är borta, eller nåt, men då går den i alla fall att stänga av och starta om...

Då får man kanske sitta uppe betydligt längre på kvällen än man egentligen hade tänkt sig, bara för att kunna hänga upp tvätten sedan, tvätten som då är riktigt ren för den har åkt 1 1/2 tvättprogram i maskinen!

Men samtidigt kanske man får vara lite glad att man kan fixa sin tvättmaskin själv, man slipper ringa efter tex en vaktmästare imorronbitti, en vaktmästare som förmodligen skulle ha öppnat silen, akuttömt tvättmaskinen på vatten och sedan tittat lite anklagande på en för att det fanns tex ett hårspänne eller två där det verkligen inte skulle vara...

Dessutom får man vara glad att det är riktigt riktigt rent under tvättmaskinen för en gångs skull =)


tack till er hängivna =)

Tack alla hängivna läsare som stannar kvar trots att min bloggarlust verkar ha gått upp i rök! Det syns verkligen på statistiken att jag ligger lågt, men trots allt finns det ett gäng kvar =)

Vi åkte ner till Umeå på lördagmorgon, jag, två prinsessor och snyggLinda. Vi sprang på stan nån timme, mötte upp med storprinsessan och kissekatten, gjorde av med lite pengar (fast inga skor den här gången) och när lusten tröt åkte vi ut på middag hos bästkussiluringen med familj i Klabböle. 

Om tAKiDA kan jag bara säga KANON! Vi fick stå i kö ett bra tag för att ta oss in, men det var det värt!
Förbandet sög, jag blev så full i skratt åt deras show, stackarna, komma in på scen och försöka köra igång en rätt lugn publik, de skränade å skrek, hoppade och headbangade... och jag bara önskade att det skulle ta slut! 
När man har öronproppar på sig hör man dessutom hur vansinnigt falskt en del sjunger, utan proppar drunknar det nog i musiken!

Men åter till tAKiDA, en kanonshow, tycker de var bra live! Såg i VK och Aftonbladet att de fått rätt olika recensioner, men jag är i alla fall nöjd!

Efter showen åkte vi tillbaka till Klabböle, surrade lite med favoritsläkten och sov sedan gott på loftet.

På söndag hann vi surra lite mer, det är så trevligt med dem, vi bara fortsätter där vi slutade sist, även om vi träffs alles för sällan. Sen drog vi en ragg förbi Ersboda och Mariedal, fick en kopp kaffe hos ex-exet i Vindeln, åt en pizza i Lycksele och sedan brassade vi hem i snöslasket.

Snoret började rinna på både mig och lillprinsessan på hemvägen, vi snöt å snöt, och i morse var det bara att inse att skola var inte ett alternativ för någon av oss.
Jag hoppas verkligen att jag kan gå imorron, har inte ork att bli mer efter än vad jag redan är!

Nu är det hög tid att gräva lite i läxhögen!

Vi är på väg hemåt, middagspaus i

7d69b1d4ea7d73c8e680664ce739d434.png

Vi är på väg hemåt, middagspaus i lycksele... Pizzan är nästan lika stor som prinsessan!


Skitbra!

0-1189d92faab0cb0d56da9beadf16c817.png

Skitbra!


tAKiDA!

7f7148671d2e03d4ecf58ea36b685c40.png

tAKiDA!


Vi väntar på tAKiDA...

0-4d5958b91f29bf91dde5a2e45387ddb6.png

Vi väntar på tAKiDA...


RSS 2.0