Glömde bort

att berätta - jag läste ut Thomas Bodströms nya, Idealisten igårkväll, han är inte bara snygg vår fd justitieminister, han skriver rätt bra böcker dessutom =)


Påminnelse

Glöm inte Rosa_Bandets insamling... 

Äntligen över...

Tårtperioden är äntligen över för den här gången, vet inte hur vi har ordnat det i min familj och bland mina vänner, men vi har två perioder på året när vi äter väldigt mycke tårta, alla verkar fylla år samtidigt...
Mars-April är första svängen, ibland glufsar vi flera gånger i veckan... å sen i Augusti-September kommer nästa gäng... det står en upp i halsen tillslut! Men nu är det bara spridda skurar fram till Mars alltså =) Skönt!

Jag har jobbat i helgen, som tuff avslutning på en tuff vecka, å imorron går jag ut på praktik igen, jag hoppas att det lugnar ner sig lite i mitt liv nu, jorden snurrar lite väl fort... borde lära mig att bromsa bättre.

Nä, mot sängen... jag ger upp med Jens Lapidus, kommer inte in i den!!! Plockar nog med mig Thomas Bodströms nya istället, ser om han är bättre.



________________________________________

Ramlade ner i ett djuphål tidigare ikväll, det slog mig bara helt plötsligt att hon är borta... för alltid!  Jag fattar inte hur min hjärna är funtad, jag tänker på henne varje dag, många gånger varje dag, hela tiden finns det saker som påminner om henne, om allt som varit, allt vi har haft... som gör att jag saknar, undrar, längtar... men ändå så verkar jag förtränga mellan varven att hon inte finns här med oss...

Jag saknar dig så fruktansvärt min älskade vän ♥


Gomorron, gomorron =)

För mig iaf, jag hoppas att de flesta av er har varit vaken en liten stund iaf...
Nattjobb hela helgen, innebär osocialt liv, men snart är det vanlig blåvecka igen =)

Har just klivit upp å duschat, nu ska jag fixa tårtan klar och invänta stormen av folk!
Grattis på mig, födelsedag idag, innebär att det är 38 år sedan jag såg dagens (fast det var natt) ljus där i baksätet på taxin, bara två år kvar till the BIG 40 =)

Ha en bra dag vännerna, det tänker jag!

Trötter...

Oj vad jag är trött, landade nyss hemma efter en låång dag på språng...
Kom fram i Umeå vid halv ett inatt... StAnnapannas söta mamsegull hade bäddat och gjort klart så vi kunde bara ramla isäng direkt... å imorse fick vi sovmorgon, efter åtta var den iaf innan jag slog upp mina blå.

Lång dag på stan, massa affärer har vi hunnit med, jag hittade en ny favorit, CHANGE i kungspassagen, en hel butik fylld med BH:ar i min storlek =) Himmelriket! Kunnig personal och dessutom 50% på hela sortimentet ÅRET UT! Jag rekomenderar alla storbystade kvinnor ett besök där ;)

Mötte upp med storprinsessan efter skolan, en fika å sen åkte hon hemöver med oss... en bit iaf =)  Skönt att få kramas lite.

Passerade både exexet (storprinsessans paps) och Hera på vägen hem, det blir så fint i Bodarna! Jag blir sugen på att renovera jag med! 

Nu ska jag försöka varva ner å komma mig isäng, kl nio imorronbitti ska jag vara i Lse på lassa med skolbejbsen, vi ska öva lite praktiska grejer som är bra att kunna! Kan bli en lång dag, ska jobba kvällen sen när jag kommer tillbaka till Storuman igen ;)


nu är det höst!

Jag drar till Umeå med StAnnapanna...

Å förresten! Camilla Läckbergs Fyrvaktaren var bra! Mycket bra =)

 


Rosa bandet

Snart oktober, det betyder att cancerfonden har sin rosa period =)  Glöm inte att ge ditt bidrag...

Äter man godis kan man köpa sig en liten bilpåse, med rosa rattar... 10% av överskottet från försäljningen går till arbetet mot bröstcancer...

Eller om man som jag, har slutat med snarret, går det lika bra att skänka pengar direkt på www.cancerfonden.se eller varför inte via Linas_insamling?? Det går dock inte att lämna sitt namn om man SMS:ar in pengar, men huvudsaken är väl att bidraget kommer fram =)

 


Vilken helg...

I helgen har vi mest ätit tårta känns det som, vi firade lillprinsessan hela fredagkväll och nästan hela lördagen... jag hann bara ställa bort tårtan så skulle den fram igen, men det var bara trevliga människor som dök upp, så vi fikade gärna med dem...

Idag drog jag, mellanP, snyggLinda å Leia till Skarven på loppis en sväng, en rätt... hmm... liten loppis! Vi kunde lika gärna ha stannat hemma iaf!

Ikväll gick jag på bio med StAnnapanna å lillasyster, flickan som lekte med elden, den var BRA! Inte lika bra som böckerna, men filmer blir väl sällan det =)
Sista halvtimmen satt jag som på nålar dock, exet messade och hade just varit på sjukan med mellanP som ramlar på skallen och fått en hjärnskakning... hon var ok, men hönsmamman i mig reagerade starkt!

Nu ligger hon iaf i sin säng och försöker sova, en blåning i pannan lär hon få, men det kunde ha varit betydligt värre... vi har ju nästan rutin på det här med hjärnskakningar, det är tredje gången för henne... 


Bio ikväll... Flickan som lekte me

49dfe67ce57b1def91acc5971c5d870a.png

Bio ikväll... Flickan som lekte med elden. Popcorn å ramlösa, skulle ha varit gott med M hasselnöt, men men...


MellanP fyndade en experimentlåda

0-444974fd34f04612d8f87a89d9727650.png

MellanP fyndade en experimentlåda på loppisen i skarven...


Min lillprinsessa ♥

Vi förbereder för kvällens kalas, tårtorna är bakade, paketen inslagna och storprinsessan sitter på bussen på väg hemåt!

För det är ju inte alla dagar min lillprinsessa fyller 9 år! Jisses, tycker inte det var så länge sen hon var ett litet knytt =)

  
 

Så här såg hon iaf ut på semestern i somras ;)

Nope

Ingen vinst för mig på vinlotteriet ikväll... eller, jo, på sätt och vis, jag får umgås med mina vänner, surra och äta gofika, så lottlös blir jag inte! Men inget vin...

Jag tog en ledig dag idag, kände att jag behövde det... men imorron är det tillbaka till verkligheten och läxhögen igen... ska baka tårtbottnar imorron med, inför fredagen! Lillprinsessan har nedräkning, det är pirrigt att fylla 9 =)

Tjing pling!

Jag borde...

Fy på mig, jag borde verkligen bli bättre på att uppdatera här, men tyvärr räcker inte tiden eller orken till...
Det är mycket i skolan och mycket jobb, å så här första veckorna på terminen är det föräldramöten i tid och otid... å dessutom älgjakt samtidigt. Nu jagar ju inte jag älg, men han som jag vanligtvis har delad vårdnad om barnen med gör det...

Jag har tömt min mobil på lite bilder, jag får väl lägga in dem iaf!

Ubbe Skolbejb har bakat och bjudit på tunnbröd, megamums!



Jag har testtankat i nya automatpumparna på världens-bästa-mack... Kändes ovanligt att inte gå in å betala, nästan som en smitning ;)

 

Jag tog med mig lillsyrran å drog en ragg till Gardis, där drack vi kaffe hos faster A-M och hämtade lite älgkött i slakthuset...

Å sen vare ju den där jädra läxan...

Ikväll har jag simmat en stund och agerat hantlangare till exet som så gladeligen skruvar i min bil ;) hmm... men nu fungerar min choke igen, jag slipper gasa som en döv gammal farbror när sportJettan är kall =)


Torsdag hela dagen

Plugg... Plugg...

En snabb sväng till stallet som moraliskt stöd, lillprinsessan skulle dit med klassen och var rädd att allergin skulle knocka henne...

En lika snabb sväng förbi favoritmacken, kaffe är livets dryck, vänner är en skattefri förmögenhet...

Plugg, plugg...

Skjutsa mellanprinsessan till polare i Stensele...

Middag orkar jag inte laga en sån här dag, tack kära Pim för maten...

Plugga lite mera...

En rask prommis med Linda, motion och surr i ett, värsta kinderägget ju =)  avslutade prommisen i lillprinsessans klassrum, svettig å flåsig, men det får de väl tåla de andra föräldrarna... värst är väl att jag var uppe i varv... Föräldramöte alltså...

Åsså svänga förbi Stensele för tredje gången idag, mellansessan skulle hämtas åxå...

Hem å fortsätta precis där jag slutade, med nästan i skolböckerna...


Nu vill jag gärna gå isäng, men eftersom veckans läxa är gigantisk och jag jobbar hela helgen, så får jag nog inte som jag vill än på ett par timmar...


lite trött i ögat

Nattfåk var spännande, så himla spännande att när jag hade läst ut den strax före elva kunde jag naturligtvis inte sova... vred och vände en lång stund innan jag gav upp!



Jag tände lampan igen och började på nästa bok i högen, Lars Keplers Hypnotisören... det var dumt... jättedumt!



Alldeles för sent tvingade jag mig själv att släcka, jag ville bara läsa mer å mer å mer...

Inte gick det bättre att somna då heller, jag blir lätt uppe i varv om böckerna är bra!

Nu är det skola och ikväll måste jag ta tag i läxan... det kommer nog inte att bli enkelt med en sådan bok väntande vid sängen =)

Klona mig...

Den här veckan består av 3 dagar skola, 4 dagar jobb, ett föräldramöte och 14 kg läxa... jag hoppas verkligen mina barn har överseende med att de inte kommer att se till mig, annat är böjd över datorn skrivandes på skolarbeten i vild förtvivlan... Deras pappa är dessutom i älgskogen hela veckan, så där fanns minsann ingen tröst att få för de stackars barnen ;)

Men allt ordnar sig, på något sätt...

Jag struntade i läxan en stund ikväll och gick en låång prommis med snyggLinda, ibland måste man bara rensa skallen lite!

Nu går jag isäng å läser Nattfåk... om jag törs, den är spännande!

söndagen i bilder

 

För att pigga upp mig lite, eftersom inte kaffet hjälpte ett endaste dugg så kokade jag palt... gott, gott =)  Fick surra en stund med en vän som jag inte träffat på länge åxå, alltid skönt att kunna krama om även om det inte hjälper alls...

 

Efter palten, för att undvika koman tog jag och lillprinsessan en cykelprommis ut till Linda och Leia, kollade hur det går i köket och åkte på graven en sväng, tände nya ljus å kollade så att hjärtat vi la dit igår fanns kvar =)

Nu måste jag göra läxan klar och skicka in, sen hör jag tydligt hur kudden ropar på mig.


Skitjakt på er alla älgjägare imorron ;)


Glömde...

Glömde förresten säga att min lillprinsessa säljer jultidningar... om någon skulle vilja köpa =)


Ge mig piggmedel nån??

Jag försöker läsa läxa idag, men ögonen går bara i kors...

Så jag försöker pigga upp mig med kaffe... hoppas det hjälper =)

Har stor lust att börja röja lite i förrådet, men jag är rädd att om jag tömmer ut en sopsäck så tryter orken... åsså får allt ligga i en hög på golvet ist, ingen bra ide känns det som ;)
Å jag borde verkligen ta mig igenom läxan innan jag ger upp...


svammel

Lördag betyder melodikrysset hos oss, gick inte riktigt bra idag, jag saknar V14... en dragspelare, inte min specialite direkt. Någon annan??

Annars känns det skönt med helg, har blivit många jobbhelger på sistone, nu ska jag bara slappa!

Vi började helgen slappt igår redan, jag somnade en stund på sängen efter jobbet och sen blev det Frassemiddag... å när den hade sjunkit en bit fyllde vi på med Ben & Jerry, vindruvor och melon framför TV:n, Brokeback Mountain såg vi, men prinsessorna blundade lååånga stunder, de tyckte att homosexet var extremt pinsamt =)

Trist att missa svampplockningen med HS & co, men ryggen är inte ok...

Nu ska vi ut på byn, en liten runda på shopping och sen fika och surr med charkbönan.

Trevlig helg!

Bloglovin

Jag lovade en Anna eller två att jag skulle göra lite reklam för Bloglovin i min blogg!

Så där, nu är det gjort =)

www.bloglovin.com 

Smidigt...  

NY HEADER =)

Ja, jag antar att ni ser förändringen... NY header förresten, en header överhuvudtaget ju! Jag har haft en urtrist blogg... Men tack vare min älskade storprinsessa har jag nu en fin, fin, fin sida =)

Sorry StAnnapanna att du har fått hänga kvar så länge, suddig å glad =) Jag hade stora planer på att uppdatera redan igår, men med tre timmar strömavbrott så blir datorkvällen kort... å jag blev trött =) Jag gick isäng med Anna Janssons senaste, Först när givaren är död, istället.

Annars händer väl mest det vanliga, jag jobbar och pluggar hela tiden, hade tänkt mig till fjälls i helgen med ett gäng trevliga brudar, men jag tror att min kassa rygg sätter stopp för de planerna, om kantarellerna växte på träd skulle det bli SÅ mycket lättare... Får avvakta nån vecka å se om jag tar mig upp nåt senare i höst.



Nu ska jag svabba av golven lite, å sen en kopp kaffe på världens bästa mack som byter namn idag och blir SO-macken... Ska bli mest spännande å höra hur dom fixar att svara i telefon med nya namnet =) Resten fixar de nog galant!

RSS 2.0