Så här såg storuman ut i morse... Ett lite...

dsc01736 (MMS)

Så här såg storuman ut i morse... Ett litet bakslag för våren, men det brukar väl vara så ;)


förtydliganden...

Linda, med mina vänner menar jag även dig ;) Klart du ska få bära å klart du ska dricka vinet med oss! Däremot ser jag inget porrigt med MRT, hmm... du får utveckla dig under en prommis snart?!

Å Hanna... jag har inte börjat flytta än, jag packar lite sporadiskt... men det ÄR länge sen vi sågs, snart dags va?? Även du min vän räknas in i förmodad flytthjälp ;) Många vinflaskor blev det att dela på!

26 dagar kvar till min examen, 30 dagar kvar till inflyttning och om 34 dagar ligger vi på playan i ett mycket varmare land än Sverige! Allt på en gång va?!Nu ska jag steka crepés, mellanprinsessan har önskat ;)

snoppar, nålar, MRT och vin...

Dagen har tillbringats i Lse, först på KTC med klassen, vi fortsätter sticka nålar i en plastarm och katetrar i en plastsnopp trots att det känns som onödig repetetion för en del av oss... Fast jag var hårdast av alla idag, jag stack nålen i fröken ;)

Sen åkte jag in med skallen före i magnetröntgen och sov gott trots öronbedövande ljud i nästan 70 minuter... återstår att se om bilderna visar något som kan åtgärdas eller om jag ska fortsätta knapra smärtstillande som smågodis!Å med tanke på min redan hårt arbetande lever (som tvingas ta hand om alla dessa värktabletter) kunde jag med gott samvete lova att dela vinlotterivinsten med mina kära vänner som lyckligtvis har starka armar, ben och psyken, de bär mina möbler runt runt och står som tur är även ut med mig!!!

Svammel...

Kvällens vinst på vinlotteriet :) Hurra!

dsc01734 (MMS)

Kvällens vinst på vinlotteriet :) Hurra!


smoothie

Mellanprinsessans smoothie.... som består av gurka och orange paprika... Ser riktigt äcklig ut och av hennes min att döma smakar den inte bättre än så?! ;)
Min smoothie däremot ser lite ut som milkshake ;) å smakar mycket gott!
Jag får sällskap på shoppingen imorron =D men tycker lite synd om stackaren som får stanna hemma med sjukt barn ist för två dagars roadtrip <3

skulle vilja...

Jag skulle vilja ha sällskap på min shoppingtur i veckan... min vän har fått förhinder :(

??

Jag förstår den inte?? SSU:s reklam där killen vaknar morgonen efter festen, med typ mormor i sängen, löständer och kådis på sängbordet, sen kliver han upp å går på jobbet! Kan någon förklara poängen med den för mig??

SSU 

idag...

Idag har jag...
- ignorerat läxhögen och gått en långprommis i bitande isvindar... dock med Edward Cullen i öronen, det värmde lite iaf...
- druckit dagens första kopp kaffe på SO-macken, med tillhörande surrstund...
- hämtat hem sommardäcken till min gröna pärla, breda snygga lättmetallfälgar, betyder att de två däck som måste köpas nya innan de hamnar på bilen är betydligt dyrare än jag hade tänkt mig... meeen shit happends ;)
- druckit kaffekopp nr 2 med charkbönan på Akkan...
- druckit ännu mer kaffe, ex-svärmor fyllde år och bjöd på fika...
- tappat bort ett barn, mitt eget då... jag skyller på Edward Cullen, han gör mig mer förvirrad än vanligt ;)
- hittat barnet igen, som tur var, men inte alls där jag trodde hon skulle vara! Stackars kompisen som cyklade runt och letade, mitt fel att det blev tokigt!!!
- snabbträffat storprinsessan, hennes paps, Fisen å Matilda på väg till Kittelfjäll...
- fredagsmysat till "så ska det låta" med kidsen, Ben & Jerry gjorde oss åxå sällskap...Han får följa med mig i säng... ikväll med =)

Missade!

Mobilbloggningen verkar ha gått upp i rök, så jag gör det väl på riktigt då!

STORT grattis till systersonen som klarade körkortet igår =) Jag fattar inte hur stor ungarna blir, det är lite drygt fyra månader tills min storprinsessa är där... Jisses!Å tänk, så här söt va han redan som 6-åring, ni ska se honom nu! ;)

Mellanprinsessan gästbloggar å änt

53288349f961e927b74ac5374d81600a.png

Mellanprinsessan gästbloggar å äntligen vinner mamma men 5 gånger i sequence är väl LITE för mycket ? Hon vill meddela att hon äger ! Men hon äger INTE på jänga för där förlorade hon STORT ! Nu måste jag fortsätta spela dom ropar på mig ;)
Tack och hej leverpastej !


Prinsessorna klår mig totalt i SEQ

48a9e2272db49ca2c5db4f13baa710bc.png

Prinsessorna klår mig totalt i SEQUENCE! Nu jädrar ska jag ta revanch i JÄNGA!


ANNANDAG PÅSK och vi testar den au

3922d7300863fbfbc849ef3ea811f81b.png

ANNANDAG PÅSK och vi testar den automatiska biltvätten på bilisten! Vi har med oss glass till barnen och en kaffekopp till mamman =) Picknick!


PÅSKDAGEN och klart finaste dagen

637bace3cf45b97ec2696eaa2838feff.png

PÅSKDAGEN och klart finaste dagen den här helgen. Vi bara njuter!


PÅSKAFTON och solen finns där bako

5061f6a0045bb8dce6b0a4598258ff84.png

PÅSKAFTON och solen finns där bakom molnen, den tittar fram lite imellanåt! Fisketävling på Gardsjön, jag siktar som vanligt på vinst men orkar inte plocka fram pimpelspöt ;) Mellanprinsessan fyller 12 idag, vi har firat henne med en flerstämmig sång, kanske inte så vacker men välment!


LÅNGFREDAG Den lilla blå fläcken i

6f882ae0849ff98c25e90c2e574ad2df.png

LÅNGFREDAG Den lilla blå fläcken i mitten är ungefär dagens bästa väder! Regn, hagel å snö har bytt av varandra annars =) men maten är god och sällskapet trevligt. Jag tror det blir bättre väder imorron!


Glad påsk

Nu tycks hon vara närapå feberfri mellanprinsessan, så vi åker till mamma =)

Hoppas ni får en bra helg mina vänner, det tänker jag ha! 


RSS 2.0