GOD JULönskar jag och mina underbara prinsessor ♥

jag är ozzy

Ett litet boktips kan jag väl kasta in när jag lix håller på!
Jag som inte brukar gilla biografier har skrattat mig igenom Ozzy Osbournes sådan! Den är tragisk och väldigt rolig på samma gång och jag rekomenderar den verkligen =) Det är sällan jag ligger och asgarvar för mig själv i sängen långt efter normal släcktid, men den här boken fick mig att göra det.
en lyyyysande insats =)

Ikväll har jag gjort en lysande insats...

Fått en ljusare tillvaro helt enkelt...


Vajersystemet TERMOSFÄR har äntligen kommit på plats i min annars rätt mörka hall! Även om det tog sin lilla tid... på kvittot från IKEA står det 2010-04-17... alltså typ 1 1/2 månad innan jag ens flyttade in i lägenheten =)

Till mitt försvar kan jag väl skylla lite på andra... först å främst TURKIETRESAN vi åkte på några dagar efter vi hade flyttat in... sen SOMMAREN som dök upp precis när vi kom hem igen, och allt trevligt som kommer med den!

Ni vet väl hur Norrland funkar på sommaren, ljust dygnet runt, inte sjutton tänker man på att sätta upp lampor i nya hemmet då, det behövs helt enkelt inte!

Sen blev det höst och betydligt mörkare ute, så jag bad hyresvärden borra två små hål i min tegelvägg, jag har ingen slagborrmaskin och ni som följt min blogg några år vet att jag oftast gör hålen bredare än djupa med min egen ;)
Hyresvärden har lite dåligt minne och jag har varit kass på att påminna... tills igår när jag sprang på honom igen och kom ihåg det! Så IDAG, närapå 8 månader sedan lampsystemet inhandlades har jag fått upp det i taket!!!

Vilket svammel! Men det kan ni gott ha, ni få stackare som hänger kvar här å väntar på mina sällsynta inlägg =)

Boktipset =)

Jag kan rekomendera Det fördolda av Hjorth/Rosenfeldt, den var helt klart läsvärd!
RSS 2.0