Ferry-feber

Jag har stått på torget ikväll, tillsammans med drygt 1000 andra Storumanbor och glatt mig åt Ferrys OS-guld! Lite småkallt blev det innan slutet, men jag blev varm i hjärtat när jag såg uppslutningen och hur vansinnigt mysigt Storuman kan vara en kall och snöig söndagkväll i februari =)inga ord...

Det finns inte ord för att beskriva hur mycket jag saknar henne... ♥
Ett helt år har passerat, ett helt år UTAN...


Det finns dagar
när du fyller min själ
upptar hela mitt väsen
jag tänker inte på annat
än hur det skulle kunna vara  

Det finns dagar
när tomheten efter dig
känns som en amputation
en del av mig själv
som inte går att få tillbaka  

Det finns dagar
när jag vill minnas stunden
jag fylldes av din
värme och glädje
och blev på djupet berörd  

Alla de andra dagarna
i det vanliga livet som är
lever jag i nuet
och vänjer mig långsamt
vid att du är någon annanstans

Jag har tillbringat kvällen med Hanna och Magdalena, mina fina vänner ♥ men en saknas, det är bara så!


dundermiss i OS

Vilken miss det blev i skidåkningen igår! Jag kröp under täcket med datorn stående på pallen bredvid, spännande spännande, men jag var trött, trött! Råkade blunda till lite och missade skidbytet, men piggnade till och insåg att det skulle kunna bli ett bra lopp för svenskarna! Ohlsson drog iväg och fick försprång, Hellner och Södergren inte alls långt efter! Riktigt roligt att se =)

Då dog mitt internet! Gick baske mig inte att få igång igen! Grr...
Så jag missade minsann både guldet och bronset jag! Tur att inte de svenska herrarna gjorde samma sak =)

Lördagkväll i Lse

Jag vet inte vad jag ska hitta på med mina lediga timmar i Lse en lördagkväll... slutade 15 idag och börjar 13 imorron... känns för kort att åka hem, men för länge att fördriva tid på rummet =)

Jag har hälsat på sockerspeedade ungar på Tannbergsskolan där mellanP spelar fotboll hela helgen, jag har traskat runt halva stan i 25 graders kyla för att äta en mycket god, och tydligen mycket billig =) middag med en vän, jag har sett deltävling 3 av 214 tror jag, i melodifestivalen, där jag tycker smurferna som uppträdde som pausunderhållning verkade bäst?!

Grannens internet är verkligen långsamt, så svtplay laggar hela tiden, men eftersom jag tjuvsurfar kan jag inte gå å klaga direkt ;) OCH jag har ätit en mindre hög chokladkakor och druckit en halvliter cocacola i jakten på socker!

Snart är det dags för herrarnas dubbeljakt, som precis som damernas igår är okommenterad på svtplay... å sen hör jag tydligt hur sängen ropar på mig!


Skidor och glass

Jag upptäckte när jag kom från lassa ikväll att frysen i vår takvåning inte riktigt håller kyla som den ska, burken med Ben&Jerry macadamia var mer rinnande än frusen... vad gör man i en sån situation?? Inte kan man ju låta så god glass bli förstörd, nej det var bara att sleva i sig den =) Tur att sambon har ätit ur den tidigare i veckan, det var inte så mycket kvar till mig ;)

Annars såg jag damernas dubbeljakt på svtplay, utan kommentatorer så det blev lite trist, men ett svenskt silver iaf, det var betydligt roligare!

Nu svamlar jag... dags att krypa isäng alltså, väckaren ringer kl sex imorrn, yeeha!


Not a day goes by...

En del dagar saknar jag henne extra mycket, min fina fina vän... idag är en sån dag <3Got a picture of you I carry in my heart
Close my eyes to see it when the world gets dark
Got a memory of you I carry in my soul
I wrap it close around me when the nights get cold

If you asked me how I'm doin' I'd say just fine
But the truth is baby, if you could read my mind

Not a day goes by that I don't think of you
After all this time you're still with me it's true
Somehow you remain locked so deep inside
Baby, baby, oh baby, not a day goes by

I still wait for the phone in the middle of the night
Thinkin' you might call me if your dreams don't turn out right
And it still amazes me that I lie here in the dark
Wishin' you were next to me, with your head against my heart

If you asked me how I'm doing I'd say just fine
But the truth is baby, if you could read my mind

Not a day goes by that I don't think of you
After all this time you're still with me it's true
Somehow you remain locked so deep inside
Baby, baby, oh baby, not a day goes by

Minutes turn to hours, and the hours to days
Seems it's been forever that I've felt this way

Not a day goes by that I don't think of you
After all this time you're still with me it's true
Oh, somehow you remain locked so deep inside
Baby, baby, oh baby, not a day goes by
That I don't think of you

OS-guld!

Jag gjorde misstaget att duscha just innan herrarnas jaktstart ikväll... å jisses så spännande det blev, jag glömde nästan bort att andas! Svettigt värre =)

Men jag duschar gärna en gång till ikväll, det var det värt!

Tack Björn, du är underhållande på alla sätt och vis, även de dagar det går mindre bra lyckas du få rubriker... vad sa de i söndags?! "Citatmaskinen från Storuman"
Men jag föredrar nog den här sortens uppmärksamhet =)

Ja du...

Har haft en riktig stressarfredag, det var precis fullt upp hela passet på praktiken, massa roliga saker som skulle göras, men i väldigt högt tempo... fick dock gå en halvtimma tidigare så jag skulle ta mig hem innan mörkret föll =)

Svettig redan när jag rusade från avdelningen, ännu svettigare innan jag tagit mig med raska steg till takvåningen där mina suveräna hyresvärdar åkt hem på lunch för att koppla i motorvärmaren på pärlan, för det var riktigt kallt i Lycksele idag..
Jag skickade ett snabbt mess till tonåringen som skulle lifta från Tannbergsskolan - åker strax, är på parkeringen om 5! Trodde jag...

Pärlan (som defenitivt blev kallad något annat just då) ville inte alls åka hem, den klickade bara på tändningen! Grr... Men efter en lång stunds tjorvande och ringande kom hyresvärden (vem annars) till min undsättning... pärlan kablades igång och ca 45 skitminuter sena kunde vi åka mot Storuman, jag och passageraren. Låter fjuttigt nu i efterhand, men just då kändes det nesligt, jag längtade hem till prinsessorna och ledig helg! Svetten hann frysa till is på mig och det tog nästan 10 mil innan jag tinat upp igen ;)

Nåväl, nytt batteri väntar på mig på världens bästa mack, imorron ska det kopplas in i pärlan! 

Nu har jag fredagsmysat med två av tre, sängen känns ovanligt inbjudande efter en intensiv första praktikvecka och imorron blir det hockey =)


Borde...

Borde kanske packa ihop min smutstvätt..
Borde nog borsta tänderna...
Borde verkligen gå isäng...

Men det tar en stund att varva ner efter att ha sprungit järnet på avdelningen till 21.30! Att jag sedan ska vara tillbaka där kl 7.00 imorronbitti är ingen optimal schemaläggning.
Men att få sluta kl 15 å göra helg, åka HEM, hem till mina prinsessor som jag längtar mig grön efter! DET känns rätt bra =)

Hmm...

Ida min söta lilla bloggdesigner! Jag behöver nåt nytt va?! Det här ser för taskigt ut ;)

Puss <3


Lonely

Jag sitter i mitt lilla hyresrum i Lse, har skjutsat rumskompisen till bussen, hon har två lediga dagar framför sig, och det har inte jag =) Jag saknar henne redan, även om vi mest tycks ha överlappande arbetstider så gillar jag när hon möter mig i mörkret i skogen när jag jobbar sent, å serverar mig te på sängkanten...

Sötsugen är jag, det rimmar riktigt dåligt med godislöftet, jag trodde nog det skulle släppa efter ett halvår, men jag gnetar på... å sneglar mot godishyllan...
Jag tror aldrig jag ser så många lockande erbjudanden som just när suget sätter in, det är 3 för 10 (Marabous småbitar), 3 för 18 (Marabous dubbla) å 3 för 20 (kexchoklad)... mmm, mums =)

Men jag lyxade till på Supermarket, en burk Ben & Jerry Macadamia fick följa med hem, så om jag släcker lampan i taket, tar fram en lämplig flammande bild på datorn, vrider på fläktelementet på järnet å sätter mig med glassen i sängen kanske jag kan låssas att jag har en öppen spis?!


Här kommer han Anna!

StAnnapanna är less på Robban... det är inte jag, men jag byter väl ut honom ändå, i brist på annat =)

Nästa snygging ;)


RSS 2.0