Min framtid =)

Fick besked från collectum idag, ett pensionsspar... ser tryggt ut att kunna bli pensionär, jag ser fram emot det ;)För er som inte kan läsa kan jag berätta att det står Prel månadsbelopp från 65 år... 16:-
(1) under står för att det är ett GARANTERAT belopp... WOHO =)

falskt alarm

Åtminstone när det gäller barnet som kräktes, det gick över lika fort som det kom... värre är det med febern, den ligger kvar kring 39,5 å hon är ovanligt tyst! Då är det inte ok.

Helgen ser ut att kunna bli hyfsad på yr.no, håller tummarna att både vädret och barnet blir bättre ;)


Tjoho!

Den ena ligger med strax över 39 i feber å den andra kräks... Jag hoppas verkligen vi gör bort det INNAN påsk eftersom jag har tagit ledigt HELA helgen ;)

söndag igen...

Å jag spinnade tills jag fick blodsmak i munnen! Tyder helt klart på för dålig kondis =)

Helgen har rusat förbi, bara jag och storprinsessan hemma, eller hon har eg inte varit hemma så mycket, men lite iaf =)

Loppis, bowling och fika med vännerna igår och sen ett glas vin på kvällen, inte alls tokigt.

Fika idag med, med nästan samma vänner och lika trevligt som alltid.

Nu ska jag skriva klar läxan som ska vara inne imorron!

imorron kommer det att kännas!

Jag skulle tro att både mina lår och mitt underliv kommer att kännas av imorron, kvällens aktivitet är det på tok för länge sedan jag har ägnat mig åt!!! Men skönt var det ;)

...

Ibland liksom hejdar sig tiden ett slag
och något alldeles oväntat sker
Världen förändrar sig varje dag
men ibland blir den aldrig densamma mer...

jag är sååå less!!!

Jag, som i normala fall är en tvättäkta bokmal, har mött min överman!!!

I december nån gång fick jag tips om en bokserie, skriven av Diana Gabaldon, som skulle vara riktigt bra, så jag lånade hela serien (6 böcker) på en gång, jag tycker inte om att vänta på fortsättningen när jag väl har kommit in i en serie... tänkte nog för mig själv att de skulle vara utlästa och igenlämnade innan jul, det är ungefär den takten jag förbrukar böcker i...

Men nu tror jag att jag ger upp, det tar sån tid att komma igenom dessa böcker, jag orkar helt enkelt inte mer!!! Jag har lånat om, förlängt och lånat igen... Jag har tragglat mig fram till femte boken, så det är bara halva den och sista kvar egentligen... men lusten finns helt enkelt inte, även om det känns fånigt att ge upp nu!

Så snälla!!! Om någon vänlig själ där ute har läst dem, kan ni inte berätta vad tusan som händer med Claire, röde Jamie, Bree och Roger så att jag kan lämna igen böckerna på bibblan och läsa något annat en stund?!

  
  

Jag kan tillägga för er, som mot all förmodan blir sugen på att läsa dem (trots min sågning nu då) att den av böckerna som är mest lättläst är första, den är bara på 735 sidor... de andra ligger mellan 789 - 1279 sidor styck... Å grejen är den att de är inte dåliga egentligen! Jag har läst mycket sämre böcker, men det tar sån tid att läsa dem, det är bara så mycket ordbajs att om det fanns en tävling i verbal inkontinens så skulle Diana Gabaldon ligga rätt bra till...

en liten leksak

Jag och storprinsessan har köpt en liten leksak inför Turkietresan..."Den kompakta digital kameran Fuji Finepix Z33WP har en orginell design och en sensor på 10 megapixlar som fungerar såväl på land som i vatten ned till 3 meters djup"


söndagkväll

Jag håller alla mina tummar =) http://www.expressen.se/Nyheter/1.1917469/fjarde-bok-om-sahlander-pa-gangAnnars är jag mest trött... har jobbat alles för mycket den här veckan, en timvikaries vardag... ena veckan massor, nästa vecka inget!

Jag festade lös på vattenmelon å ananas när jag äntligen fick göra helg, nu väntar sängen på mig =)

tack tack tack

Min söta storprinsessa har fixat min nya header =) Jag är nöjd! *kärlek*

Dotter på besök

Ny design här hos mamma och hon har mig att tack för det :) Men hon är bra på att tacka när hon får det som hon vill, efter några tusen ändringar! 

På återseende ♥

slöfock

Jag har just landat framför min TV efter en låång stund i bästa MC´s sköna soffa! Jobb idag med, men ett kortpass som tur var och lite korvgrillning i solen gjorde dessutom arbetspasset ovanligt trevligt =)

Valet har stått mellan pubkväll på hotellet eller mys i soffan med Ben & Jerry och en underbart mogen mango... ni fattar vad som vann?? Jag har jobbat sex pass den här veckan och har ett kvar... så jag orkar helt enkelt inte roa mig!

Jag verkar just ha missat snabbgenomgången på melodifestivalen åxå, så tyvärr snygg-Linda, jag vet inte alls vilka som var bra?! =)

Have a nice kväll everyhopa!

jag är populär!

På väg hem från ett 25-timmars arbetspass (kväll-sovande natt-dag) ringer Bemanningsenheten på min mobil... 
-Kan du jobba två vaknätter i helgen, med start om 6 timmar??

Ööö... nej tack, jag tror inte det =)

På väg mot nalovardo och en heldag

0-47036b6eb0ebceff2e3be14ec15b6181.png

På väg mot nalovardo och en heldag med bästa kussiluringsfamiljen! Den gröna skylten sitter bakpå och storprinsessan kör, jag sitter bekvämt med en kaffemugg i handen =)


Jag fick stryk av prinsessorna på

0-7ff25f35f9cd3a645d241f021b8cc64f.png

Jag fick stryk av prinsessorna på bowlingen igår... Å sen gratis fika som kvinnojouren (?) bjöd på. En myskväll med kidsen alltså! Lite som kompensation kanske för att jag blev utringd på jobb redan kl 7 måndagmorron på sportlovet =)


min dator vill fortfarande inte...

Så jag fortsätter tjuvsurfa på Storprinsessans när hon vänder ryggen till =) Ska göra ett besök på it4u imorron, de blir nog glada att se mig igen ;)
Vi har varit på bio i dag, jag och två av sessorna, Prinsessan och grodan blev det, och den innehöll precis allt en Disneyfilm ska innehålla för att bli godkänd =)
Nu verkar det som att jag ska få se Aladdin åxå, om storP´s vän törs sig hit med den trots att jag är hemma ;)

datorhaveri...

Jag har stora datorproblem... vet egentligen inte vad som är fel, förmodligen nåt virus som inte mitt virusprogram (Norton) hittar men det kan väl lika gärna vara Windows Vista som är kajko?!

Har konsulterat ett gäng proffs som i de flesta fall säger formatera datorn å byt ut Vista!!! Skitenkelt för mig som lider av datadyslexi... håller på testa ett annat tips, men jag skulle tro att det tar ungefär hela natten att genomföra i den hastighet som min dator fungerar just nu! Jag lovar att sniglarna springer förbi rätt enkelt!
Grr... datorer och bilar ska bara fungera, för jag kan inte fixa dem!!!
Tur iaf att storprinsessan är hemma så jag kan tjuvsurfa på hennes när hon pysslar med annat =)
Nu blir det mys med den lilla sessan, bara hon och jag hemma ikväll!

Tillbringar en underbar lördag i s

0-681ea33e777e3a761544c55be117c33c.png

Tillbringar en underbar lördag i slalombacken med två av tre kids. Det här är en av anledningarna till att jag har valt att bo i storuman... I love it!


Prommisen vann, läxan får vänta på

0-3c6302c28b677e7c0699096977b9fe99.png

Prommisen vann, läxan får vänta på sämre väder! Det är underbart ute och solen värmer! Men var är jag?!


kaffe

Jag köpte mig en ny kompis i Lse... tycker perkolatorn är bökig och onödigt stor när jag är ensam och vill ha en kopp kaffe... å att gå på macken varje gång jag vill dricka kaffe ger visserligen lite motion och mycket trevligt sällskap, men är kanske inte hållbart i längden ;) 
Å tänk så enkelt för min lilla mamma som gärna kommer smygande till mig strax före sju på morronen (hon smyger även de mornar jag inte är hemma har jag hört ;) å vill koka sig en kopp kaffe eller två!


Hemma bäst!

Mina fyra veckor på kirurgen i Lse är slut och jag har flyttat hem igen =) Mycket skönt, jag har bott i ryggan de här veckorna känns det som, eller necessären och jag är full av beundran för alla de som jobbar borta på veckorna, jag skulle inte fixa det tror jag!

Boendet har varit bra, lite spartanskt utan kök, men helt ok, hyresvärdarna har varit toppen, min bil är alltid varm när det är dags för hemfärd ;) Vet inte ens om jag har tackat ordentligt?! Men TACK T och M ♥
Personalen och patienterna på kirurgen är kanon, jag har lärt mig massor och jag är supernöjd med valet av praktikplats! Jag har varit lite på röntgen åxå, och en dag på OP med massa intressanta saker omkring mig ;)

Men nu är jag hemma! Jag firade hemkomsten med att rensa ett avlopp... mindre kul, men behövligt!

Solen skiner ute, himlen är klarblå och termometerna står på -8... helt underbart alltså! Jag velar mellan att ta tag i läxhögen eller gå på en prommis... kan lova att läxan inte alls känns frestande!RSS 2.0